Molenwinkel

Dat de molenwinkel 30 jaar geleden bestond uit 1 plank is nu niet meer voor te stellen. De gezellige molenwinkel in Ouddorp heeft een groot assortiment aan meel, bloem en complete bakmixen uit de eigen maalderij. En nog veel meer.

Milieubewust

Je hoeft in de winkel niet op zoek naar flitsende verpakkingen, want er is bewust gekozen voor uitsluitend FSC gecertificeerde papieren zakjes en dozen. Papier wordt namelijk gemaakt van hout: milieuvriendelijk en één van de weinige hernieuwbare grondstoffen. Als we goed met onze bossen omgaan dan kunnen we hout en papier blijven gebruiken. Door middel van het etiket voorzien we onze verpakking van de nodige informatie. Dat betekent géén flitsende afbeeldingen, mooie kleuren en een spetterend lay-out, maar wél besparing van vervuilende drukinkt.

We gaan liever voor groot dan voor klein. Onze broodmixen vullen we dan ook af op minimaal 1kg. Dit is goed voor twee keer bakken. Portieverpakkingen van 500 gram geven al twee keer zo veel afval. In ons geval bespaart dit al zo’n 20.000 kg afval op jaarbasis. Voor onze particuliere klanten betekent dit een lagere aankoopprijs!

Meer dan meel

De molenwinkel bestaat uit meer dan meel en allerlei producten om dat heerlijke brood of die fantastische taart te maken. In het gedeelte dierenspeciaalzaak kun je terecht voor alle dierbenodigdheden.

Bezoek onze winkel zeker eens wanneer je in de buurt bent of bestel via onze webshop.